Skip to the content

Den Haag Onderneemt! Zakendoen na corona: Wat hebben we geleerd?

Eindelijk is het zover! Op dinsdag 31 mei 2022 vindt de live editie van Den Haag Onderneemt! plaats in de Fokker Terminal. Dit terugkerende event wordt speciaal georganiseerd voor Haagse ondernemers.

Wil je dit event niet missen? Meld je dan hier aan en schrijf je direct in voor inspirerende workshops.

 

Zakendoen in tijden van grote uitdagingen

Post-pandemie is het voor alle ondernemers telkens opnieuw koers bepalen en bewaken. Daarom presenteert Den Haag Onderneemt! dit keer het thema: “Zakendoen na corona: Wat hebben we geleerd?”. We kijken ernaar uit om na een lange periode weer bij elkaar te komen en inzichten met elkaar te delen en van elkaar te leren.

Programma

Er zijn diverse workshops in de vorm van break-out sessies. Ook is er een netwerkmarkt waar we op een interactieve manier de lessen van ondernemen in tijden van grote uitdagingen bespreken. Daarnaast is er aandacht voor terugkerende thema’s, zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap in geheel Den Haag. We sluiten deze inspirerende dag af met een netwerkborrel.

Meld je aan!

Meld je direct aan voor Den Haag Onderneemt! Zo zorg je ervoor dat je jouw aanmelding en workshop naar keuze niet mist. Na aanmelding ontvang je meer informatie over het programma.

FRED is aanwezig voor Haagse ondernemers

Wil jij je als ondernemer vestigen in Den Haag? Een pand kopen, (ver)bouwen of een bestaande bedrijfsruimte huren, inrichten of aankleden voor je bedrijf? FRED helpt met een financiering! Tijdens het Den Haag Onderneemt! evenement organiseert FRED een interactieve break-out sessie waarin we graag het gesprek met je aangaan. Daarbij behandelen we het liefst concrete vragen en casussen. Dus heb je een financieringsvraagstuk of heb je een bedrijf met ambities? Kom naar het event en schrijf je in voor de break-out sessie van FRED. Kies onderaan het aanmeldformulier voor workshop: 

01. FRED financiert jouw (werk)locatie, met oog voor maatschappelijk rendement! (Fonds Ruimte en Economie Den Haag).

De eerste ronde start om 18.05 uur, de tweede ronde om 18.50 uur. 

Meer informatie?

Ga naar het Ondernemersportaal en volg ons via Facebook, Twitter.

Ook kun je dit event volgen via het LinkedIn-account van Gemeente Den Haag