Skip to the content

FRED op congres Den Haag Onderneemt!

Een zaal helemaal vol met Haagse Ondernemers. Dát was lang geleden.
Na meerdere keren uitstel vond op 31 mei het congres Den Haag Onderneemt! weer plaats. En fonds FRED was erbij.

 

Break out sessie met FRED

Na een plenair programma hebben fondsmanager Nico van Est en investment manager Marc Letschert van FRED tweemaal een break out sessie verzorgt waar veel belangstelling voor was. Dit gaf ons de gelegenheid om met de ondernemers in gesprek te gaan en veel vragen te beantwoorden.

Naast een toelichting op de financieringsmogelijkheden van het fonds, hebben we vooral aandacht besteed aan eerdere projecten die we hebben gefinancierd. Dit leidde direct tot ideeën, vragen en inspiratie in de zaal. Hier zijn al enkele vervolgafspraken uit gekomen en dat is precies waar we het voor doen.

Heb jij plannen om een bedrijf te starten of ben je op zoek naar een bedrijfsruimte en heb je een financieringsbehoefte? Neem dan contact met ons op. Je vindt hier onze contactgegevens.

Ondernemersportaal vernieuwd

Ook Rick Teunissen was bij de sessie aanwezig. Hij is één van de drie Bedrijfscontactfunctionarissen van de gemeente Den Haag en is actief in gebied Zuidwest. Zijn twee collega’s zijn Jurienne Hollaar voor gebied Laak en Atalay Celenk voor gebied Schilderswijk en Transvaal.  Zij helpen je graag op weg met jouw bedrijf. Kijk voor hun contactgegevens en meer praktische informatie op het vernieuwde OndernemersPortaal van de gemeente Den Haag.