Skip to the content

Inschrijving event Den Haag Onderneemt! geopend en FRED is erbij

Op dinsdag 31 mei 2022 vindt Den Haag Onderneemt! plaats en FRED is erbij. Voor de vierde keer wordt dit event speciaal voor Haagse ondernemers georganiseerd. Net als vorige jaar vindt het evenement plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Inmiddels zijn er al meer dan 300 aanmeldingen. Kom jij ook? Meld je nu aan en schrijf je in voor de break-out sessie van FRED: financiert jouw (werk)locatie, met oog voor maatschappelijk rendement!

 
Let op! Event Den Haag Onderneemt! 2021 uitgesteld naar 31 mei 2022

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen wordt het event Den Haag Onderneemt uitgesteld naar 31 mei 2022. Iedereen die zich aangemeld heeft ontvangt hierover persoonlijk bericht. Je kunt je blijven aanmelden, je krijgt dan via e-mail nader bericht.

FRED is aanwezig voor Haagse ondernemers

Wil jij je als ondernemer vestigen in Den Haag? Een pand kopen, (ver)bouwen of een bestaande bedrijfsruimte huren, inrichten of aankleden voor je bedrijf? FRED helpt met een financiering! Tijdens het Den Haag Onderneemt! evenement organiseert FRED een interactieve break-out sessie waarin we graag het gesprek met je aangaan. Daarbij behandelen we het liefst concrete vragen en casussen. Dus heb je een financieringsvraagstuk of heb je een bedrijf met ambities? Kom naar het event en schrijf je in voor de break-out sessie van FRED.

Meld je aan voor Den Haag Onderneemt!

Op 31 mei kunnen we eindelijk weer bij elkaar komen om te netwerken, inspiratie op te doen en is er een gezellige borrel. Het thema is ‘Zakendoen in coronatijd: Wat hebben we geleerd?’ Denk aan interessante sprekers, inspirerende workshops, een netwerkborrel en de uitreiking van de Haagse Parels. Ook is er aandacht voor thema’s zoals dienstverlening, starten, (door)groeien en het versterken van ondernemerschap, speciaal voor Haagse ondernemers.

Interesse? Meld je gratis aan bij het Ondernemersportaal Den Haag.
Direct inschrijven voor de breakout-sessie kan hier