Skip to the content

TWINX XXII

Met behulp van FRED ontwikkelde Twins Investments een bedrijfsverzamelgebouw met 36 bedrijfsunits in de buurt van de Binckhorstlaan in Den Haag.

Over de Binckhorst

De Haagse Binckhorst is een nieuwe stadswijk dichtbij de binnenstad. Van oorsprong is het een industrieterrein langs het water van de Trekvliet, maar op dit moment wordt het gebied steeds meer gebruikt om te wonen en te werken. Omdat de gemeente niet bepaalt hoe de wijk wordt ontwikkeld, is er veel ruimte voor particulier initiatief. Twins Investments speelde hierop in en bouwde een bedrijfsverzamelgebouw.

Het bedrijfsverzamelgebouw

Het bedrijfsverzamelgebouw heeft units van 54m2 tot 101m2 die niet alleen geschikt zijn als kantoor, maar bijvoorbeeld ook als groothandel, koeriersbedrijf of voor opslag, productie of reparatie. Ook kunnen de verschillende units aan elkaar gekoppeld en gecombineerd worden. Alle units in het pand zijn inmiddels verkocht.

Meer weten over dit project? Bekijk de website.

Update 1-9-2016

De 36 bedrijfsunits van Twins zijn mede met een financiering vanuit FRED ontwikkeld. Het project in de Binckhorst is gerealiseerd en Twins heeft ook de lening van FRED inmiddels al volledig afgelost. Met deze aflossing kan FRED de gelden opnieuw aanwenden om nieuwe leningen te verstrekken aan nieuwe initiatieven.