Skip to the content

Stappenplan aanvraagproces

Misschien loop je al een tijdje rond met een goed plan. Een idee waarmee je jouw eigen droom verwezenlijkt en waarvan ook jouw omgeving profiteert. Krijg je de financiering niet rond? Dan kan FRED maatwerkoplossingen bieden voor ondernemers in Den Haag. Vraag eenvoudig in 5 stappen een financiering aan bij FRED en samen kijken we of jouw project toch van de grond kan komen.

Een aanvraag voor een financiering van FRED is eenvoudig. Volg onderstaande stappen.

1. Neem contact met ons op

Komt jouw project volgens de voorwaarden in aanmerking voor een financiering uit FRED? Neem dan telefonisch of via de mail contact op.
T: 088 253 9500
E: fred@svn.nl

Wij maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvende kennismaking. Samen beoordelen wij of jouw project haalbaar en financieel rendabel is. Is jouw plan voldoende technisch onderbouwd? Past jouw project binnen de kaders van de investeringsstrategie van FRED? Dit onderzoeken wij samen met je. 
Is de eerste indicatieve ‘QuickScan’ positief doorlopen? Past jouw project binnen de gestelde randvoorwaarden? Dan ontvang je het aanvraagformulier.

2. Aanvragen financiering

Na een positieve 'QuickScan' kun je tot de financieringsaanvraag over gaan. Hiervoor vul je het aanvraagformulier in en verzamel je de benodigde informatie uit de checklist. Het ingevulde aanvraagformulier en de benodigde informatie stuur je naar: fred@svn.nl

3. Beoordeling van jouw aanvraag

Wij beoordelen door jou ingevulde aanvraagformulier en de meegezonden stukken. Er wordt onder meer gekeken of het project passend is binnen de Investeringsstrategie, haalbaar en financieel voldoende rendabel is. De fondsmanager legt jouw aanvraag ter beoordeling voor aan een deskundige Adviescommissie. Na de toetsing neemt de fondsmanager contact met je op om de uitslag te bespreken.

4. Financieringsdocumentatie

Is jouw aanvraag positief beoordeeld? Dan ontvang je van ons de definitieve offerte. Na retourneren van de door jou getekende offerte wordt de financieringsovereenkomst vastgelegd in een notariële akte(n).

5. Beheer

Na het passeren van de akte bij de notaris wordt de financiering beschikbaar gesteld. In de meeste gevallen wordt het bedrag van de financiering in een (bouw)depot gestort. 
Uitbetaling vindt plaats op basis van declaraties die door ons positief zijn beoordeeld. SVn stelt daarvoor declaratieformulieren beschikbaar na het openen van het (bouw)depot.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag

088 253 95 00
Ma-do: 08.30 - 17.30 uur 
Vr: 08.30 - 17.00 uur

FRED@SVn.nl
Voor vragen en opmerkingen.